Internalisera

internalisera

internalisering. internalisering (engelska internalize, till medeltidslat. internaʹlis, av latin inteʹrnus 'inre', 'inhemsk',. (11 av 76 ord). Vill du få tillgång till hela artikeln? Skaffa austral-fd.info eller Logga in. Källangivelse. Nationalencyklopedin, internalisering. austral-fd.info (hämtad. Böjningar av internalisera, Aktiv, Passiv. Infinitiv, internalisera, internaliseras. Presens, internaliserar · internaliseras. Preteritum, internaliserade · internaliserades. Supinum, internaliserat · internaliserats. Imperativ, internalisera, –. Particip. Presens, internaliserande, internaliserandes. Perfekt, internaliserad. Till exempel kan samhällsnormer som könsroller internaliseras som en del av ens egen personlighet eller identitet, och vid en situation med en stark maktutövare över en, som i Norrmalmstorgsdramat eller vid våld i nära relationer, kan den dominerande personens motiv och mål tas över och internaliseras som ens egna.

Internalisera Video

3 lessons on success from an Arab businesswoman Swedish Till följd av åtgärder i syfte att internalisera externa kostnader kommer den ekonomiska effektiviteten troligen att öka och de negativa miljöeffekterna att minska. Hämtad från " svarta kök Swedish Det är också glädjande varför gråter havssköldpaddor ändringsförslag 1 förkastades och den adelaide kane texten behölls, det vill säga gustav possler vi bör börja internalisera externa kostnader för vägtrafik. Jag inser poewiki jag kan begära en sak utan att det för den f1 2018 skull är det som är bra för mig. Bli medlem här Skapa ny tråd som gäst. Eller slå upp ett eget ord: internalisera

Internalisera - till Lule

Jag kan intellektuellt inse hur oerhört dålig den är för mitt välmående, ändå sitter den fast som berget. Men det som är så snillrikt med patriarkatet är att det får oss att begära, att efterfråga, förtrycket. Nu kan du göra båda samtidigt! Hämtad från " https: När väntar du barn?

Share your thoughts

0 Replies to “Internalisera”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *