Fikonmarmelad

fikonmarmelad

God och kryddig fikonmarmelad som passar perfekt till ostbrickan. Blir ungefär en burk med cirka gram färdig marmelad. Den här fantastiska marmeladen brukar min mamma alltid laga fast då på svarta vinbär. Hon är ett stort fan av chili och har en egen odling i växthuset som inte är att leka med. /Leila. Gör egen fikonmarmelad och smaksätt den med valnötter, portvin och citron. Saffranskaka eller saffransrutor med krämig dubbelfyllning. En festlig variant på Tror bål recept är riktigt gott. Vad mer var det på pizzan? Lägg i en kastrull.

Fikonmarmelad - vattnet rinner

Apelsinmarmelad och citrusmarmelad Apelsinmarmelad eller citrusmarmelad på apelsin, pomerans och lime. Pepparkakans dag 9 december. Förlag är att ta en begagnad glasburk med lock på 0,5 liter eller två mindre eller köpa en syltburk med lock. Lägg i en kastrull. Vi svenskar gillar kyckling i alla former - på 20 år har vi fördubblat konsumtionen.

Fikonmarmelad Video

2017-05-27 Test av SJs nya landgång med Extra Allt

Fikonmarmelad - man

Kokos och pepparkakssandwich Kokos och pepparkakssandwich är två pepparkakor fyllda med skum vända i kokos. Åt en pizza med fikonmarmelad på i helgen, och så hittar jag detta idag!? Min kompis Stefan tipsade om att ICA Kvantum i Liljeholmen hade extra bra pris på fikon nu så jag åkte dit och köpte ett gäng här om dagen. Hemgjord fikonmarmelad passar jättebra till fina ostbrickan såväl som frukostfrallan , scones eller Passa på när det är extrapris i butikerna, det brukar det vara såhär års. fikonmarmelad

Share your thoughts

0 Replies to “Fikonmarmelad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *