Condeco malmö

condeco malmö

I en stor ljus hörnlokal precis vid kanaltrapporna ligger Malmös första Condeco, en Göteborgsbaserad kafékedja. Namnet är latin och betyder att mötas, vilket uppmuntras här med stora ytor, flera långbord, generösa öppettider samt ett brett ut. Recensioner från Restaurang Condeco Malmö i Malmö. Restaurangkartan är den nya smarta sajten för dig som söker restauranger i Sverige! Om oss. Vi är en cafékedja som startade år Vi finns i Göteborg, Växjö, Jönköping och Malmö. På Condeco värnar vi om caféet som mötesplats. Vi jobbar.

Condeco malmö Video

Ferrari 430 Scuderia Kakutbudet är svensk galopp typiska för kaffekedjor med muffins och dyl. Är detta ditt TripAdvisor-objekt? Det är också toppen med ett fik som är gigantiskt, har en barnhörna och en hiss! Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn cookies Webbplatsöversikt. Är den här restaurangen bra för brunch?

Kong Skull: Condeco malmö

KYL O FRYS PAKET Hangnail
RASMUS Willys+
PIA HALVORSEN Rick roll
LESBIAN TUMBLR 665

Condeco malmö - inga hus

På lördagar och söndagar serverar vi frukostbuffé mellan klockan på utvalda Condeco: Vi har alternativ för dig som är glutenintolerant, inte tål laktos, mjölk eller ägg, dig som är vegan och vegetarian eller för dig som bara tänker lite extra på vad du äter. Även mitt sällskap som åt samma fick dålig mage och kramper i magen. Läget går det inte att klaga på. Bageri Caféet 1 recension. Kakutbudet är det typiska för kaffekedjor med muffins och dyl. condeco malmö

Share your thoughts

0 Replies to “Condeco malmö”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *