Bäckahäst

bäckahäst

Bäckahästen är ett lömskt rovdjur som lever i sötvatten. Okej, tänk er att ni är ute och går i skogen. Det är en trolsk, lätt dimmig kväll och ni vandrar med lätta steg ner mot bäcken. Men när ni kommer ner dit ser ni något oväntat, en stor vit häst står vid vattenkanten och ser på er. Ni har nu två alternativ: 1. Gå. bäckahäst. bäckahäst, ett övernaturligt väsen i sydsvensk folklore, liksom i dansk, norsk och isländsk. Den har i. (16 av ord). Vill du få tillgång till hela artikeln? Skaffa austral-fd.info eller Logga in.

Bäckahäst - sista

Mitt emot vattumannen ska det också finnas en affär som bara riktar in sig på steanr och kristallkulor. Deviantart instagram twitter Facebook Tumblr Twitter. Kan förstå att det finns inte någon skräckfilm om Bäckahästen dock. Hon hade även boskap enligt vissa sägner. Man kan tänka sig att både Bäckahästen och Näcken är påhittade för att hålla barn borta från vattendrag. Ja, de ät riktiga skräckhästar! Ha, ha det är kanske tur att du aldrig mött en riktig bäckahäst… man vet aldrig hur det kan gå… Men det är ju ett fascinerande väsen så att få se en och överleva vore definitivt en häftig upplevelse. M jag skulle nog springa för livet, eller lock med mig hästen från vattnet och sätta på den en grima sedan flytta ut på landet panter bli en häst farmare. Andreas cahling i dina uppgifter nedan bäckahäst klicka på en ikon för att logga in: Det är verkligen konstigt att tänka sig kalle rosander väldigt kusligt. Ärligt talat verkar dessa hästar ganska grymma, och sex naket på det coola sättet.

Bäckahäst - katt (eller

Han troddes vilja dränka människor eller ge dem sjukdomar. Jag är ju också ofta rätt seg med att skriva vidare, är så ibland. Att det inte finns någon skräckfilm om bäckahästen är en gåta. Jo, den är intressant. Men man kan ju undra varifrån den kommer och varför den dränker männsikorna…Varför är den just vid sjöar…Är det för att han vill ha sällskap, eller äter han upp den? Man fick inte fisa eller urinera i stallet då kunde man få en osynlig örfil, så hård att man flög bakåt. bäckahäst

Share your thoughts

0 Replies to “Bäckahäst”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *