3d film

3d film

Filmer 3D Blu-ray, Äventyr från med bland andra Lena Headey och Eva Green. Uppföljare till den visuellt banbrytande storfilmen Innehåller både 3D Blu-ray och austral-fd.info 3D Blu-rayFilmer & Boxar. Vill du hitta de senaste & alla nyheter om 3D-film? Klicka Här & Nu och finner du alla Ny Teknik Artiklar & Nyheter om 3D-film. Svensk Filmindustri satsar på 3d-film. På onsdag fattas beslut om vilka sex biografer i Sverige som tillhör de utvalda.

3d film Video

Skateboards 3D Film - Side by Side (SBS)

3d film - vissa

För att du är nyfiken! Den gör att vartdera ögat bara ser varannan bild. Blir vinkeln fel börjar den "rätta" bilden bli mörkare medan den "felaktiga" bilden börjar läcka igenom. Tittaren har på sig glasögon som blinkar med motsvarande frekvens för att släppa igenom bilderna till respektive öga. En 3D-film som är gjord på rätt sätt är nämligen så fascinerande att man glömmer att man tittar på film och sugs in i en helt annan existens.

3d film - alternativ att

Wimbledon i direktsänd 3d Årets tävlingar i tennisturneringen Wimbledon kommer att direktsändas i högupplöst 3d. Don Rosa är världens främsta Kalle Anka-tecknare: Filma i 3d med actionkameran Med en ny tillsats kan två videokameror producera 3d-filmer med stereodjup. Hobbit — ett skräckexempel Att jag använder filmen Hobbit: Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. 3d film

Share your thoughts

0 Replies to “3d film”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *