Swetorrent

swetorrent

Telia har blivit dömda att lämna ut adressuppgifter till den eller de personerna som drev den numera nedlagda svenska torrent-sajten Swetorrents. Telia dömdes redan i hovrätten att lämna ut uppgifterna men överklagade då till Högsta Domstolen. Vi har ingen information att visa om den här sidan. Industrin trappar upp jakten på fildelarna. Efter den första Ipred-domen riktas alla blickar nu mot sajten Swetorrents. "Det är skrämmande att vem som helst kan få tillgång till uppgifter om privatpersoner", skriver personen bakom sajten till austral-fd.info

Swetorrent - brann nstan

Välj kapitel i rullningslisten här ovanför. Torrentz Torrentz fungerar inte på samma sätt som andra torrentsidor. Följ stegen nedan för att ladda ned Windows 7 För att ladda ned denna produkt krävs det en giltig produktaktiveringsnyckel. Eftersom sidan inte är lika populär som andra har de helt enkelt inte blivit ett mål för myndigheter, vilket har blivit slutet för många andra hemsidor på listan. Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info sesn. Hur man tittar på ABC Comedy från varsomhelst. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen?

Swetorrent Video

Disneydags-Intro swetorrent

Swetorrent - frvnande

Om man granskar ett diagram över deras popularitet ser man att den bara har ökat sedan starten. Ariel Hochstadt har jobbat som marknadsansvarig för Gmail globalt och är idag webbentreprenör. Sidmoduler Gilla Hamsterpaj på Facebook! Berätta för oss vad vi kan göra för att förbättra den här webbplatsen. För några år sedan fanns Extra Torrent inte ens med bland de 10 bästa torrentsidorna. Men om fallet slutar i rättssalen kan fängelsestraff och betydande böter utdömas.

Share your thoughts

0 Replies to “Swetorrent”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *