Poppers pingviner

poppers pingviner

I sommarens stora familjekomedi möter vi Tom Popper (Jim Carrey) som lever ett hektiskt liv i New York där karriären kommer före allt, fram till den dag då han får ett oväntat arv i form av ett gäng pingviner. Pingvinerna visar sig inte vara det lättaste av husdjur och vänder upp och ner på hela Poppers. Djur är djur men i filmens värld kan de bli lite mer än så. "Pingvinerna från Madagaskar" är en kvartett som i "Madagaskar"-filmerna är bifigurer men som rönt sådan popularitet att de numera bär en helt egen serie om livet på New York zoo. En roll de för det mesta klarar med bravur. Pingu, den lilla filuren. Sjutton år senare trampar han i ”Poppers pingviner” familjefilmens mest slitna stigar. Karriäristen och pedanten Popper får pingviner på halsen, de stökar till hans liv och han inser att det finns annat än status och pengar att eftersträva. Mot slutet kläs insikten i ord: ”Sätt ditt hjärta på spel. Det kanske brister.

Poppers pingviner - ser

Och för att vara en "hysterisk komedi" så är det tragiskt nog att skratten går att räkna på en hand Så bra är skådespelarna Jim Carrey Ett bättre manus hade räddat honom en smula men här blir han aldrig bra — istället känns allt stelt, segt och sökt. En roll de för det mesta klarar med bravur. Mark Waters I rollerna: Hyr om "Ace Ventura" istället - eller t. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Djur är djur men i filmens värld kan de bli lite mer än så.

Poppers pingviner - gitarrist

Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Om oss Villkor Ladda upp X Stäng. Hyr om "Ace Ventura" istället - eller t. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Så bra är skådespelarna Jim Carrey Ett bättre manus hade räddat honom en smula men här blir han aldrig bra — istället känns allt stelt, segt och sökt.

Poppers pingviner Video

Mr. Popper's Penguins - Training the Penguins poppers pingviner

Share your thoughts

0 Replies to “Poppers pingviner”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *