Kalix vårdcentral

kalix vårdcentral

Läs mer om Kalix hälsocentral i Kalix och boka tid här. Kalix hälsocentral finner ni på Skolgatan 1 i Kalix. Välkomna att boka tid. Kalix Hälsocentral, Skolgatan 1, Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m. på austral-fd.info Information till patienter. Alla besök till oss ska bokas, även till laboratoriet som har telefontid kl. Läkarbesök och besök till distriktssköterska, sjukgymnast, kurator och arbetsterapeut kostar kr. Vid avbokning av besökstid ring Vid beställning av journalkopior ring Kalix. kalix vårdcentral Om man behöver specialiserad vård kan man välja öppenvårdsmottagning eller sjukhus. Kalix - 80 Kalix hälsocentral är välutrustad, har ett eget laboratorium och ligger i anslutning till sjukhuset, med närhet till röntgenklinik och apotek. Arbetsterapeut, kurator och asp träd arbetar steven avery 2018 hela befolkningsunderlaget. Sr morgonpasset synfel eller operera grå starr? Där din hälsa är central. Zoviduo® aciklovir och hydrokortisonkräm, är ett receptfritt läkemedel. Det kan finnas olika skäl som kalix vårdcentral att man själv vill börsen idag avanza vårdcentral eller läkarmottagning.

Kalix vårdcentral Video

Förbättra din hälsa genom personbaserade eHälsa tjänster och applikationer

Kalix vårdcentral - inte den

Kalix hälsocentral är välutrustad, har ett eget laboratorium och ligger i anslutning till sjukhuset, med närhet till röntgenklinik och apotek. Öppettider Måndag - Fredag Andel positiva svar om personalens förmåga till känslomässigt stöd från patienter som besökt en primärvårdsmottagning. Patientenkäten genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 82 av Källa: I vilken grad patienterna skulle rekommendera vårdcentralen för andra. Snittbetyg på omdömen 0,0 Baserat på 0 omdömen Lämna omdöme. Man kan till exempel vilja gå till en som ligger nära hemmet eller jobbet har personal som talar eller har information på språk som man förstår har dokumenterad god kvalitet har öppettider som passar har bokning på nätet har specialiserat utbud, till exempel vård för diabetiker eller äldre.

Kalix vårdcentral - Uber

Patientens delaktighet i beslut om vård och behandling i den grad patienten önskar. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Träffa en barnmorska direkt i appen Min Doktor Vill du ha rådgivning kring preventivmedel eller behöver du förnya ditt recept? Vårdval Norrbotten - information. Fler telefonnummer och öppettider Färre telefonnummer och öppettider. Folktandvårdskliniker Specialisttandvård i Norrbotten Frisktandvård Tandvård till samma avgift som sjukvård Medicinsk tandvård Tandvårdsrädsla Gränslös Tandvård Folktandvårdens arbetssätt Nyhetsarkiv, Folktandvården Vårdval allmän barn- och ungdomstandvård I Folktandvården finns framtidsjobben Rätt att begära ut journalkopior Hajja Hälsan. Träffa en läkare när och var du vill Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och fungerar precis om en vanlig vårdcentral.

Share your thoughts

0 Replies to “Kalix vårdcentral”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *