Ekebyholmsskolan

ekebyholmsskolan

På Ekebyholmsskolan, som är en friskola på kristen grund, finns både förskoleklass, grundskola och gymnasium. På gymnasiet erbjuder vi: Naturvetensk. Gymnasiet Kristen grund · Media Telefonnummer Instagram Facebook Prova på vecka. Grundskolan Natur Internatet. Copyright Ekebyholmsskolan AB Epost [email protected] austral-fd.info 45 Powered by Color Blue. JOBB. BLOGG. FACEBOOK. INSTAGRAM. POWERED BY austral-fd.info EKEBYHOLM. Ekebyholms gymnasium erbjuder två program och undervisningen sker på ett varierat sätt där ämnesundervisning varvas med projektarbeten och lab.

Ekebyholmsskolan Video

skolprojekt Ekebyholmsskolan - Alicia ekebyholmsskolan Men den är väl säkert bättre än de flesta andra urusla skolor vi har i dagens Sverige…. P Att skolan e kristen har väl eg ingenting med nånting att göra? Jag gick där och det var det obehagligaste jag varit med om i mitt liv. Läs mer om ekebyholmsskolan. Det känns alldeles för dåligt för att vara sant. Så sluta mobba frej larsson folk!

Ekebyholmsskolan - ska

Att sedan verkligheten är en annan är ju synd. Detta sker i ett samspel mellan mentala, fysiska, andliga och sociala förmågor. Jag vill gärna gå på en kristen skola och kunna bli utbildad på ett sånt vis. De retoriska svängarna för att få fram att mobbning är ett obefintligt problem på Ekebyholm och i förlängningen, människorna som tycker dessa formuleringar är välgjorda. Det finns ingen mobbing, skolupplägget är seriöst och lärarna har tid för alla elever och kämpar extra med dom som behöver extra hjälp, maten var den godaste skolmaten jag ätit och är dessutom nyttig, roliga aktiviteter och varför de spelar pianomusik i bakgrunden kanske beror på att de har mycket musikundervisning på skolan. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Men inget går att säga som överträffar upplevelsen av att se filmen med egna ögon.

Share your thoughts

0 Replies to “Ekebyholmsskolan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *