Brobizz erbjudande

När ni beställer er semestervistelse i Lalandia medföljer attraktiva erbjudande på Øresundsbron och Scandlines Helsingborg-Helsingör. På denna sida har vi samlat alla de aktuella rabattavtalen, så ni kan spara pengar på transporten till och från Lalandia. BroKort som ger dig tillgång till förmånsprogrammets erbjudanden och som kan användas för passage i kortbanorna - antingen av dig eller dina vänner/familj. Mer om BroKort. BroBizz som gör att du kan använda betalstationens gröna BroBizz-banor. Med en BroBizz i framrutan sker betalning och öppning av bommen. Om du ska ut och resa bör du kolla in Kampanjjakts erbjudande: BroPass rabattkod. För dig som Erbjudandet SnabbTur är precis som det låter en snabb tur och för dig som ska ta en tur över dagen är Kampanjjakts erbjudande något du bara inte får missa. BroBizz - Kör billigt & smidigt över Öresundsbron 50% lägre pris.

Brobizz erbjudande Video

Brobizz erbjudande - och

På denna sida har vi samlat alla de aktuella rabattavtalen, så ni kan spara pengar på transporten till och från Lalandia. Mer än m2 inomhuslekplats som bara väntar på att utforskas och utmanande alla — oavsett ålder! Har du en bizz? Dock ej på helgdagar samt februari, 6 mars och 5 — 12 maj. Du behöver ha ett BroPass för att kunna ta del av SnabbTur. Beställ ditt BroPass och du får automatiskt rabatt på priset Andra erbjudanden du inte får missa.

Brobizz erbjudande - inte

BroPass strävar efter att alltid ge sina kunder prisvärda erbjudanden som är lätta att använda. Du kan utföra experiment själv eller tillsammans med andra och man kan leka i timmar i de över olika aktiviteterna. Du får en kampanjkod, som ska anges för att få första årsavgiften gratis, i förbindelse med bokning av din vistelse. Beställ ditt BroPass och du får automatiskt rabatt på priset. Årsavgifter och överfarter över bron med din BroBizz eller ditt BroKort debiteras direkt på detta kort.

Share your thoughts

0 Replies to “Brobizz erbjudande”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *