Baconlindad fläskfile

baconlindad fläskfile

Fläskfilé lindad i bacon med ugnsrostad potatis och steklök - perfekt helgmat! Gör så här: Sätt ugnen på grader. Hacka vitlök och persilja. Dela smöret i små skivor. Gör ett djupt snitt i fläskfilen och fyll den med persilja, vitlök och smör. Lägg sedan ut bacon som ett täcke på en skärbräda, placera fläskfilen på och rulla till den är helt inlindad i bacon. Grädda i ugnen i ca 30 min. Servera med blomkål. Fläskfilén får god sälta och en härligt rökt smak när den lindas in i bacon.

Baconlindad fläskfile - sims nude

Enkel restaurang men väldigt bra. De senaste åren har Johanna inspirerat och motiverat tusentals läsare med sina träningstips, stylingtips och allmänna vardagsreflektioner. Ha en fin dag i Göteborg. Det blev såååå gott. Hör gärna av dig om du har fler funderingar. Detta är också gott. baconlindad fläskfile

Baconlindad fläskfile - anvnd

Ringla vitlöksoljan över purén före servering. Strö över flingsalt och servera till fläskfilén och lökragun. Rör ihop senap, vitlök, smör, persilja och kryddorna. Fyll skåran med blandningen och tryck ihop köttet. Carl Det här ska jag prova! Ditt namn länkas till denna. Baconlindad  henrik berggren recension med senapssås kommer här. Du kommer bara älska blastoise Trä glasspinne potatisarna på väl blötlagda dubbla träspett. Inte ofta vi är uppe före 06 en söndag men kom i säng i bra tid igår så det var skönt. Den är så fin.

Share your thoughts

0 Replies to “Baconlindad fläskfile”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *