Skänninge stadshotell

skänninge stadshotell

Dagens Lunch - dagens lunch, restaurang, lunch, catering, lunchrestaurang, a la carte, lunchmeny, bröllop, husmanskost, konferens - företag, adresser, telefonnummer. Skänninge Stadshotell ligger i Skänninge, en av Sveriges äldsta städer och erbjuder en restaurang med lokal mat som specialitet. I Birgitta K om Skänninge Stadshotell: "Bra mat vid tilfälligt besök i staden och fint rum att sitta i även om vi tyckte konsten på väggarna bör bytas ut till annat ".

Skänninge stadshotell - urval: Galleri

Vi har förhandlat med tusentals hotell för att få de allra bästa erbjudandena. Julbordssäsongen på Skänninge stadshotell är helt underbar och kan inte beskrivas - den måste upplevas! Du är klar, du kan stänga detta fönster nu. Senaste nytt lokalt Vissa alla 2 erbjudanden TripAdvisor.

Skänninge stadshotell - Eriksson:

Baconlindad kyckling med klyftpotatis och tzatziki. När du använder webbplatsen godkänner du användningen av cookies för analytics och personligt innehåll. Vi blev mycket överraskade över att det bjöds så intressanta och smakfulla kombinationer på salladsbuffén. Så snart vi kommit in kunde vi se att även insidan var ett typiskt gammalt trevligt stadshotell som har en atmosfär från Fyll i din verifieringskod: skänninge stadshotell

Share your thoughts

0 Replies to “Skänninge stadshotell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *