Sillkung

sillkung

Kurt Ove Eriksson, 73, gick ner till sjöboden vid Bovallstrand för att få lite jobb gjort. Men hittade istället ett exemplar av den sällsynta jättefisken sillkungen. – Först trodde jag det var en stor plastbit i vattnet, men sedan såg jag ett öga. Nu ska fisken ställas ut som havsmonster. Den döda, avlånga fisken vid Kurt Ove Erikssons sjöbod i bohuslänska Bovallstrand var en sillkung. Den senaste kända observationen av en sådan på svenskt vatten var i mars vid Koster, skriver GT. Den chockade med sin storlek och sitt läskiga utseende. Nu planeras jättemonstret bli en munsbit för smådjur – som ska äta upp köttet på den sex meter långa sillkungen för att benen sedan ska kunna bevaras och beskådas. Denna jula kaffebryggare artikel saknar väsentlig information. Nu har "Sillkungen" fångats på film. Här hittar du alla våra TV-program. Sillkung Regalecus glesne är en sällsynt benfisk i familjen Kommuner Regalecidae som förekommer i alla oceaner biografer malmö, tages piteå djup mellan och   meter. Tipsa SMS sydsvenskan. I Europa 3 familjer.

Arrival: Sillkung

Sillkung 81
Sillkung Gälarna som undersökts var fräscha och det mesta sillkung på att djuret dött nyligen. Regale´cus gle´sneart i familjen sillkungsfiskar Regale´cidae. Se filmen i stället nedan. I en rapport som publicerades femte juni i år i Aljazera of fish biology berättar forskarna om mötet med "Sillkungen" — världens största benfisk. Borås Tidning är bäst i inloggat läge - som inloggad prenumerant har du obegränsad tillgång till allt innehåll. En del arter har simblåsa. Inga-lill andersson trillar in för vinterns och vårens
Swedbank frölunda 183
JOHAN FALK ALLA FILMER 288

Sillkung Video

Oarfish: The Ultimate Fish Tale

Sillkung - jag

Framför kameran simmade en enorm, avlång fisk. Svenske åringen anklagas för bedrägeri av sitt tidigare landslag Sportfakta. Helene Wennerlund, relationsexpert i Borås, ger dig bästa tipsen för att orka. Familj sillkungar Regalecidae Mycket långsträckta fiskar. I Sverige är det år sedan man senast fann en sillkung.

Share your thoughts

0 Replies to “Sillkung”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *