Segway stockholm

segway stockholm

Boka Hyr Segway i Stockholm. Presentkort på upplevelser - ge bort som present eller unna dig själv. Leverans direkt! Daytrip Stockholm Segway Tours, Stockholm: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Daytrip Stockholm Segway Tours i Stockholm, Sverige på TripAdvisor. Hyr en egen Segway idag. Ge dig själv friheten med hjälp av en Segway. Från kr/tim. Hämta din Segway i vår butik på Regeringsgatan Boka: 08 64 04 00! Vad är utmärkelsen Certificate of Excellence? Mälartorget 19Stockholm 27, Sverige. Styrsångens höjd går att justera så att valuta i ryssland passar olika förare och ggs data går att göra så kort att Segway PT går in i bagageluckan på en vanlig bil. Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida. Sightseeing i Stockholm  kr.

Segway stockholm - ligger

Om du står rakt upp kommer den att stanna mjukt. Ni kan vara personer och vi står givetvis för utbildning och utrustning. När vi kommer ner till marken väntar våra Segways för att lugnt ta oss tillbaka till depån. På tillbakavägen passerar vi Nybroplan med Kungliga Operan, Helgeandsholmen med Riksdagen och Kungsholmen med Stadshuset och dess tre kronor i topp. Zooma in om du vill se uppdaterad information. Alltid nya, fräscha Segways med full utrustning för alla väderlekar. Styrstången och styret kan lutas till vänster eller till höger som ett svar på din kropps naturliga lutning att du vill färdas åt det hållet.

Segway stockholm - hade

Klicka på respektive paket för mer info. Åk slalom mellan träden på Skeppsholmen eller tävla om vem som är snabbast upp för den långa backen på Kastellholmen. Upptill 5 segway med instruktion och lån av hjälm. När vi kommer ner till marken väntar våra Segways för att lugnt ta oss tillbaka till depån. Omdömet skrevs september 22 Vi har välutbildade coacher och alltid nya fräscha Segways med full utrustning för alla väderlekar.

Segway stockholm Video

Segway Tour in Stockholm, September 19, 2015

Share your thoughts

0 Replies to “Segway stockholm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *