Retron 5

retron 5

Billig Hyperkin RetroN 5 från till specialpris. Snabb leverans. Den ultimata HD-remaken: RetroN 5 är en revolutionernade konsol som spelar dina gamla klassiska spelkasetter på din HD-TV. Med egenskaper som förbättrad bildupplösning, interpolerat ljud, screenshot-capture och save-states som gör att du kan spara spelet i vilket ögonblick du vill. RetroN 5 är konsolen som för dig. Hyperkin vill tillfredsställa så många retrospelare som möjligt med kommande konsolen Retron 5, i ett försök att klämma in möjligheten att spela spela från inte mindre än sex olika klassiska konsoler. Då har vi inte räknat in variationerna mellan japanska, amerikanska och europeiska versioner vilket ökar.

Retron 5 Video

RetroN 5 Review - Does it suck? - Retro Games in HD! - Nintendo Mini Alternative

Retron 5 - lng diskussion

Det är dessutom möjligt att spara både skärmdumpar och pågående spel. Innovativ design lyfter Huawei P Inte nog med det, man kommer även kunna spela Sega Master System-spel med en adapter som kommer att finnas att köpa till. Prylstaden tillhandahåller högkvalitativa CE godkända produkter med hög fokus på övervakning, till Sveriges garanterat lägsta priser och högsta servicekänsla. Blev lite förvånad över att det inte redan fanns en tråd om den stundande, och på många vis revolutionerande, retrokonsolen RetroN 5. Det gäller spel för alla Nintendos storsäljare: Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att ödsmål. Så lita svar med foto att mininova finns mycket att beta av. Tipsa Mobil Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker skakningar. Bli först med att recensera denna löshår clips. RetroN 5 Spelkonsol - Svart.

Retron 5 - fortstt att

Visa ämnen Visa inlägg. Som tur är fungerar det alldeles utmärkt att plugga in SNES-kontroller i maskinen, det räddar upp det hela en del men man märker ju att de har många år på nacken och sladdarna är inte anpassade för att sitta långt ifrån TV: Den ska felfritt skala upp spelen till p enligt utvecklarna. Största nyheten i Iphone X. Mer information Välj färg Nej Tillverkare Hyperkin. RetroN 5 - den ultimata konsolen för retrospel? Ja nästan iaf, är grymt nöjd med min Retron 5.

Share your thoughts

0 Replies to “Retron 5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *