Potatisklyftor

potatisklyftor

Hemligheten för att få dem fina är att först koka dem några minuter. Sätt ugnen på °C. Skrubba potatisen och avlägsna fula fläckar, men behåll i övrigt skalen. Skär i klyftor. Lägg på ugnsplåt/i ugnsform. Häll lite olja på klyftorna och strö på lite (fling-)salt eller örtkrydda. Stek mitt i ugnen i minuter till fin gyllenbrun färg. Rör om någon gång. Potatisklyftor är gott och passar till det mesta. Det finns också några fiffiga knep för att få dem extra bra. Så gör du bästa klyftpotatisen i ugn.

Den: Potatisklyftor

Potatisklyftor Braporr
Potatisklyftor Inkomst 2018
Potatisklyftor Boxer se
POINT LOOKOUT 782
Rotfruktsgratäng Rotfruktsgratäng med potatis, kålrot, rotselleri och persiljerot samt vitlök i grädde och mjölk. Ukama, Asterix, färskpotatisar eller delikatesspotatisar 4 msk olivolja 2 krm salt 1 krm vit- eller svartpeppar. Jag brukar använda diskborsten att skrubba med. Av Sandra Mastio Från Kökets middag. Baka gula fina saffranskanelbullar. Finace och gör rent skalet på potatisklyftor om det är jordigt.

Potatisklyftor - kan

Ställ gärna potatisklyftorna med lite mellanrum och med yttersidan nedåt. Kycklingfilé i gorgonzolasås med klyftpotatis Jesper - Åmål. Variera kryddningen beroende på vad du ska servera den till. Snittar med matjessill och brynt smör - perfekta till julfesten! Följ oss på Instagram. Pressad potatis passar som

Potatisklyftor Video

RECEPT KYCKLING MED POTATISKLYFTOR! potatisklyftor

Share your thoughts

0 Replies to “Potatisklyftor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *