Lion king

lion king

Lion King. Speltid 2 tim 30 min. Spelperiod - Välj datum och biljettkategori. Följ med lejonet Simba och hans vänner på äventyr när savannen kommer till liv i Londons West End. Lejonkungen har vunnit pris som bästa nya musikal och är berättelsen om den unga lejonungen Simba som kämpar med. The Lion King är ett datorspel från , baserat på Disneyfilmen med samma namn. Spelet utgavs av Virgin Interactive , och släpptes till SNES, NES, Game Boy, PC, Sega Mega Drive, Amiga, Sega Master System och Sega Game Gear. SNES-versionen såldes bland annat i miljoner exemplar i USA. Upplev Disney's prisbelönta och älskade familjefilm Lejonkungen som musikal på Broadway i New York. The Lion King är en av de mest fantastiska och känslosamma musikaler som någonsin gjorts, med underbar musik av Sir Elton John. Det är en säker hit för hela familjen! Höjdpunkter: Förboka biljetter till denna. Känner du igen alla vackra sånger? Både barn egen eller egna vuxna var mycket nöjda!!! Alla de härliga sångerna, musiken gjorde att man levde med och bara NJÖT!! Mamma Mia Så bra ville inte att den skulle ta slut! Nada o Simba som små var otroligt duktiga! Det var en fantastisk upplevelse.

Lion king - har pltsligt

Rysningar och tårar i ögonen När det kända temat i musikalen drog igång kände jag hur jag fick knottror på både armar och ben. När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. En musical med fantastisk rekvisita och otroligt bra gjorda kostymer och masker. The Lion King Mycket sevärd musikal! Har den här platsen eller aktiviteten några omklädningsrum? lion king

Lion king - har

Det var en fantastisk upplevelse. Att gå på musical i England är inte likt något annat-en fantastisk upplevelse man aldrig glömmer! Både jag o det årig barnbarnet var uppfyllda efter föreställningen och det var faktiskt snäppet bättre än i London! I've seen this musical twice now and it's just the best! Ett besök i en musikalisk afrikansk savann fyller hela ens insida med enorma bilder och välbehagliga ljud.

Lion king Video

The Lion King 1994 Full Movie Part 2

Share your thoughts

0 Replies to “Lion king”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *