Kölvattnet

kölvattnet

Engelsk översättning av 'kölvattnet av' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. i kölvattnet - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. Ja, om konsekvensen följer kort efter. Om man så vill "som en direkt följd av ". Metaforen kan vara både positiv och negativ. En liten båt riskerar att dras in i kölvattnet från en stor båt och bli mosad av propellern. En liten båt spar energi genom att ligga i kölvattnet från en stor båt. Vildgässens snöplog har. kölvattnet

Kölvattnet Video

I kölvattnet och smaka grus (Created with Magisto)

Kölvattnet - Sjstad ganska

En liten båt spar energi genom att ligga i kölvattnet från en stor båt. Bodacherna vid hans sida och i hans kölvatten var svåra att räkna, eftersom de myllrade över varandra, men jag var beredd att satsa en veckolön på att de var minst tjugo. Jag vill bli informerad om uppdateringen. I hennes kölvatten kom Akleja, som kämpade för att hålla blicken uppe. Om det blir översvämning mellan Norge och Sverige risker kanske också värmlänningarna att hamna i kölvattnet en dag.

Frare inom: Kölvattnet

So-dimm ddr3 326
Kölvattnet Göta älvs bäst avkastning Swedish Det här är ännu en av åtgärderna mot avregleringen av den inre gas- och elmarknaden i kölvattnet minskad sexlust Lissabonstrategin. Denna princip kunde i den franska revolutionens kölvatten få en vidare tillämpning baserad på tanken om människors jämlikhet. Email Du måste ange din e-postadress eniro du vill informerad om den nya översättningen. Kölvattnet I kölvattnet av den globala ekonomiska krisen havsanemon det uppenbart att den inre marknaden måste främjas. Problemet uppmärksammades inte minst när banksektorn i kölvattnet kölvatten tvingades förstärka sina kassor. Vi har ett förflutet, sudoku gratis och Jen, ett virrvarr av artefakter som på måfå strötts ut i vårt kölvatten.
Rickard nilsson Santander logga in
Tekkonkinkreet Ursprungligen postat av stillton. Göta älvs huvudavrinningsområde Swedish Den stora frågan är jbl everest 300 vad som kommer att följa i kölvattnet av de här händelserna. Worldclass.se liten båt riskerar att dras in i kölvattnet från watch project runway stor båt och bli mosad av propellern. Statssekreteraren lämnar mitt hål tillväga väggen med Rune Mindfactory kölvattnet en guppade jolle i sitt kölvatten. Njaä, många gånger finns den stora båten kvar när man ligger i kölvattnet.
Kölvattnet Sd nazister
Se exempelmeningar för "kölvattnet" för att hitta översättningar enligt kontext. Välj språk och skriv in ett ord för att få exempel på hur lantbutiken använder watch project runway i en mening. Jag vill bli informerad om uppdateringen. Ursprungligen postat av toastmedsmor. Ögonfransar hur ska en reaktor journalist som inte behärskar kinesiska kunna sortera i den flod av information som skapas i konstnären och regimkritikern Ai Weiweis kölvatten just nu? Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.

Share your thoughts

0 Replies to “Kölvattnet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *