Hilti skruvdragare

hilti skruvdragare

Det är så att jag i framtiden kommer fokusera på att spara till hilti som är ett märke jag intresserar mig för och blivit sugen på att köpa deras sfc 22 skruvdragare med 22 volt. För över kr men någon youtuber argumenterar om att det finns elverktyg från andra företag som är lika stark men billigare och. Batteridrivna slagskruvdragare och slagmutterdragare konstruerade för längre livslängd och hög prestanda vid olika lättare till tyngre skruvnings- och bultningstillämpningar. Hilti Batteridrivna borrmaskiner - SFC A - Kompakt batteridriven 22 V borrskruvdragare som drivs med Li-ion-batteri med 13 mm nyckellös chuck för lätta och medeltunga tillämpningar. Adaptrar och tillbehör 8. Presskontakt Produktchef Anchors stefan. Andra kunder sökte även på,22 volt av  skruvdragare. Har du glömt lösenordet? Filtrera efter Återställ alla filter.

Hilti skruvdragare - sommaren

Detta beror på minimum förpackningsstorlek. Hem Produkter Batteriteknik Batteridrivna slagskruvdragare och mutterdragare. Observera att ordervolymen har uppdaterats. Har du glömt lösenordet? Presskontakt Produktchef Installation Hilti Sverige daniel.

Hilti skruvdragare - vnster

Presskontakt Produktchef Light Duty Tools maria. Filter [ 0 ]. Ange din e-postadress nedan. Tillbaka till resultat Chatta med oss direkt. Vi skickar en kopia av ditt meddelande till din e-mail. Ny, smidig bultpistol från Hilti — till priset av en skruvdragare!

Hilti skruvdragare Video

Hilti TE 3 - kundrecension

Share your thoughts

0 Replies to “Hilti skruvdragare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *