Fackla

fackla

Facklor | Clas Ohlson Skapa stämning med facklor. 2-pack. Hur gör man en stabil och bra fackla som kan brinna i någon eller några timmar? Det som slår mig är en stabil träklubba med någon slags tygbit/trasa/handduk som man på något sätt binder fast? Frågan är då, smälter ståltråd? Sedan kanske man ska doppa trasan i fotogen? Twitter · Facebook. En fackla är ljuskälla bestående av en brinnande/glödande trästav. Facklor har numera i stort fallit ur bruk, men förekommer ceremoniellt, bland annat för manifestationer och den olympiska elden. Facklor användes i all äldre tid, sedan människan började bruka elden. Moderna facklor består av en smal cylinder av flera.

Fackla - Hot Teen

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Varesig det var stearin eller inte virades det fast med ståltråd och brann riktigt bra läs länge och jämnt. Upprätta ett JulaPro-konto genom att registrera organisationen till JulaPro. En fotogenbehållare och veke som du kan mata fram vartefter den förbränns. Hem Hem och hushåll Heminredning. Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. fackla

Fackla - att bygga

Bind fast ett stycke tyg runt en trästav, doppa den sedan i någon form av olja. Ja Vet ej Nej. Var med och bygg upp synonymordboken Är forngrav en synonym till dös? Varesig det var stearin eller inte virades det fast med ståltråd och brann riktigt bra läs länge och jämnt. Sidan redigerades senast den 5 augusti kl.

Share your thoughts

0 Replies to “Fackla”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *