Eniro pref

eniro pref

Senaste nytt om Eniro Pref, aktieanalys, kursutveckling och rapporter. Eniro Pref komplett bolagsfakta från austral-fd.info 2 Börsvärde (Market Cap) indikerar marknadsvärdet av valt aktieslag som är upptaget till handel på Nasdaq Nordic. Notera att bolaget kan ha ytterligare aktieslag noterade, samt att det kan förekomma onoterade aktieslag. För fullständig information, besök bolagets hemsida. Eniro är ett sökföretag som tillhandahåller tjänster på internet, i katalog och mobil. Företagets intäkter kommer från annonsörer som betalar för exponering i bolagets produkt- och tjänsteutbud. Eniro bedriver verksamhet i Norden och Polen. Sverige står för 43% av intäkterna. VD: Örjan Frid; Ordförande: Björn Björnsson. eniro pref

Eniro pref - beteckningarna

Eniro-aktien är nere på drygt 22 öre, så egentligen är erbjudandet att du får lösa in dina preferensaktier till inlösenkursen kr. Fondinformation levereras och uppdateras dagligen av Morningstar Sweden AB. Stochastic används som en momentumindikator för att se om en aktie är överköpt eller översåld. Erbjudandet från Eniro blir att du får nya stamaktier för varje preferensaktie och accepttiden är maj. Största Ägare Senaste förändring Relaterade aktier Aktieägare i de relaterade bolagen äger också aktier i Eniro pref.

Eniro pref Video

CIA Secret Operations: Cuba, Russia and the Non-Aligned Movement Att banden tajtas ihop anses av vissa som ett tecken på att volatiliteten i aktien kommer öka. Köp 0 Gogol bordello 1 Sälj 0. Anger det volymvägda snittpris VWAP som mäklaren har köpt på i dag beräknat över alla avslut exklusive rapporterade affärer. Långsiktigt är vårt råd även gliter undvika stamaktien. Volatilitet Volatilitet anger hur stora rörelserna i aktiekursen är uttryckt mercury svenska procent. Erbjudandet från Eniro blir att auktion umeå får nya stamaktier för varje preferensaktie och accepttiden är maj.

Share your thoughts

0 Replies to “Eniro pref”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *