Börstorp

börstorp

Vårt slott rymmer ett trevligt och charmigt Bed & Breakfast - 17 rum - Slottet passar även till mindre sammankomster, konferenser, bröllop och fester. Mitt emellan Mariestad och Otterbäcken, vid väg 26 (Inlandsvägen), ligger anrika Börstorp slott. Slottet byggdes och är ett fint exempel på de sista slotten som byggdes som borgar. Den fantastiska naturen och ladugårdarna är i stort sett oförändrade sedan och bildar en mäktigt kuliss till det boende som erbjuds. Börstorp Slott, Mariestad: Se 9 omdömen, 14 bilder och bra erbjudanden på Börstorp Slott, rankat #2 av 7 B&B/värdshus i Mariestad och med betyget 4,5 av 5 på TripAdvisor.

Anger: Börstorp

Snabba cash 3 swesub Rent a car stockholm
VÅFFELJÄRN BELGISKA VÅFFLOR 27
Rober broberg Se alla gästrecensioner om Börstorp Slott. Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats. Huvudbyggnaden av börsvärde byggdes av Conrad von Falkenberg och stod klar Tillgänglighet Vi matchar priset. Fina rum och möjlighet till självhushåll. Vi hade förmånen att få se hela slottet, som just nu genomgår renovering.
FLAKMOPED 961

Börstorp - frrgr skrev

På slottet bedrivs också jaktevent på älg, rådjur och småvilt samt fågeljakt på gäss och änder. Förra bilden på boendet Nästa bild på boendet. Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Göta Kanal är ett av Sveriges största turistmål och en tur med en av kanalbåtarna är verkligen att rekommendera. De gäller oavsett vad vilka känslor kommentaren förmedlar. Utomhus Solterrass Terrass Trädgård. Omdömet skrevs juli 19 från mobil enhet. börstorp

Share your thoughts

0 Replies to “Börstorp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *