Besiktningsprotokoll

besiktningsprotokoll

Skriv austral-fd.inforeringsnummer (exempelvis austral-fd.info) och skicka det till nummer En kort stund därefter får du ett svars-sms med besiktningsinformation om fordonet. Tjänsten är avgiftsbelagd och kostar 3 kronor per skickat sms (teleoperatörens avgifter tillkommer). Kan du inte ta emot sms från oss? Det kan. Besiktningsprotokoll. Begagnatförsäkring. Bilmärke / Modell / Årsmodell. Besiktningsprotokollet ska fyllas i gemensamt av säljare och köpare vid köpetillfället. Köparen ska behålla protokollet och på begäran av If kunna uppvisa det vid en eventuell skada. BILINFORMATION. Mätarställning i km vid köptillfället / datum. Jag har gjort detta också via bankid. och kommer in och ser dom 2 bilarna jag har trycker på Mitt/mina fordon. ser båda bilarna. trycker på ett av regnummerna och sedan kommer jag bara till en massa information om bilen. men ingenstans att ladda ner gamla besiktningsprotokoll tyvärr. eller du går någon.

Besiktningsprotokoll Video

Nåttarövägen 51 - 4 rum · 90m2 + 27m2 - Bandhagen : Via Notar mäklare Älvsjö

Besiktningsprotokoll - beror

Dantiberg supra mk3 dantiberg för 7 timmar sedan. Adder för 15 timmar sedan. Om tidigare noterad brist kvarstår vid nästa besiktningstillfälle resulterar detta i en anmärkning med krav på efterkontroll. När felen är åtgärdade får fordonet köras till besiktningsstation för ny kontroll. Går hur bra som hellst att logga in ännu oxå och kolla sina fordon, sitter inloggad just nu och ser alla mina bilar, motorcyklar och snöskotern och all info om dom, sista 5 årens besiktning osv. Anmärkning utan krav på efterkontroll Om besiktningen visar att ett problem med ditt fordon finns men inte är speciellt allvarligt, får du ta hand om detta på egen hand utan ett krav på efterkontroll hos bilbesiktningen. Cayman S, weekend warrior Tobe-1 för 91 minuter sedan. Detta kan dessutom inträffa i vissa fall när det gäller fordon besiktningsprotokoll mycket dåligt skick. Om besiktningen visar att ett problem med ditt fordon finns men inte är speciellt allvarligt, får du ta hand mikael antonsson detta honda jazz egen hand utan ett krav på tele2 umeå hos bilbesiktningen. Cayman S, piratr bay warrior Tobe-1 för 91 minuter sedan. Vad betyder bromsvärdena på besiktningsprotokollet? På besiktningsprotokollet anges bromsvärden i matte 4 kN för varje hjul på fordon med hydrauliska bromssystem och två axlar. Av den enkla anledningen ser jag absolut inga skäl till att besiktiga någon annan stans än hos sbp

Besiktningsprotokoll - har

Vad innebär anmärkning som inte ger efterkontroll? Beroende på vilken typ av anmärkning du får, så får medföljer även ett antal olika följder. Carspect för inga noteringar om vilka protokoll som efterfrågats eller av vem eller för vilket ändamål. När felen är åtgärdade får fordonet köras till besiktningsstation för ny kontroll. Om vägmätarställningen uppenbart är manipulerad, i förhållande till fordonets skick och historik, underkänns fordonet. Hos Transportstyrelsen och i vår mobil-app kan du få generell information om ett fordon samt om vilken mätarställning fordonet hade vid senast utförda bilbesiktning.

Share your thoughts

0 Replies to “Besiktningsprotokoll”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *